Navigatie

AGENDA

 

zaterdag 17 augustus : HEERDE , zeldzaam mooi markt

Zaterdag 17 augustus 2019 Zeldzaam Mooi Markt Heerde van 11:00 tot 17:00 uur

 

 

 zondag 25 augustus : EDE , HOEKELUM , differenz zomerfair

Zomerfair op zondag 25 augustus 2019

Op zondag 25 augustus organiseren wij onze Zomerfair op het terrein van Boerderij Hoekelum in Bennekom. Een gezellige, sfeervolle fair met talloze kraampjes, leuk kindervermaak, lekker eetplein meet muziek en nog veel meer. Gezellig om je te zien tijdens onze Zomerfair!


 

 

zaterdag 7 september : DOORN , bosfair doornse gat.   10.00 tot 17.00

BOS FAIR DOORNSE GAT
Natuurlijk mag ook de Bos Fair Doornse Gat niet ontbreken. Elk jaar, het eerste of tweede weekend in september, strijkt de Bos Fair neer in het mooie Doornse Gat in Doorn. Ook hier is het concept van de Bos Fair hetzelfde. Dit jaar zal de Bos Fair in het Doornse Gat plaatsvinden op zaterdag 7 september 2019.


 

zondag 8 september : markt in OEKEN (BRUMMEN) 12.00 tot 16.00 uur 

 

zondag 15 september :  DEVENTER , zeldzaam mooi markt
Zondag 15 september 2019 Oogstfeest bij de Ulebelt in Deventer van 12:00 tot 17:00 uur

De Ulebelt is hèt educatief natuur- en milieucentrum en kinderboerderij van Deventer en betrekt kinderen, jongeren en volwassenen actief bij natuur, milieu en duurzame ontwikkeling. De Ulebelt viert haar jaarlijkse oogstfeest op zondag 15 september met een Zeldzaam Mooi Markt met ambachtelijke lekkernijen, lokale kunst, streekproducten, oude ambachten, workshops, demonstraties en nog veel meer activiteiten. Bij de Ulebelt kun je als kind heerlijk spelen op de natuurspeelplekken en aaien en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. Als bezoeker strijk je neer op het gezellige terras, na een wandeling langs de markt en door de prachtige thematuinen. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

 

28 en 29 september : naoberdagen in RUURLO , Lievelde   10.00 tot 18.00

NAOBERDAGEN 2019

Kom naar de Naoberdagen op 28 en 29 september (10 -18 uur) bij Erve Kots te Lievelde!

De Naoberdagen zijn een belevenis, bijzonder en anders dan anders. Op inspirerende themapleinen is het genieten van streekproducten, hebbedingen, ambachten, eropuit en tuin&erf uit het oosten. Op de sfeervolle locatie van Erve Kots (met je toegangsbewijs heb je ook toegang tot de museumboerderij) zorgen deze themapleinen en muzikale optredens voor een fraaie ambiance. "Gezelligheid voor jong en oud, dat wordt genieten!" Geen enkele stand hetzelfde, de Naoberdagen zijn verrassend en uniek! U komt toch ook?

De 2e editie van dit festival heeft een prachtig programma.  Naast vele unieke standhouders zijn er ook aansprekende muzikanten en artiesten geboekt. En op de -extra- Naober weide komt onze slogan “zo doen we dat hier!” tot leven. In ons 12,5 jarig jubileumjaar willen we de Naoberdagen van 2017 op zijn minst gaan evenaren, zo niet overtreffen! Wij hebben er zin aan. U bent van harte welkom. 


Bestel uw entreekaarten op tijd en profiteer van de voorverkoop korting.
https://naoberdagen.nl/kaarten/


 

zondag 6 oktober : Pompoenfair VORSTENBOSCH  
Derptweg 12 Vorstenbosch

pompoenenfair op zondag 6 okt'19 van 11.00- 17.00 uur!

Na het grote succes van vorig jaar organiseren we dit jaar weer een pompoenenfair op 6 oktober! Leuke kramen verspreid over het bedrijf, een blotevoetenpad, interessante workshops, het proeven van gerechten met pompoenen, informatie over de zorgboerderij een kijkje bij het houtatelier, aaien en borstelen van de paarden, muziek, een hapje en een drankje enz. Als rode draad een kleurrijke aankleding met onze verschillende soorten pompoenen. Mis dit  dagje weg met de hele familie niet en kom op zondag 6 oktober naar onze zorgboerderij in Vorstenbosch! Helpen jullie ons om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van onze pompoenenfair? Tot ziens op 6 oktober.


Logo van Zorgboerderij van der Wijst

 

zaterdag 6 oktober : herfstfair Zozijn in WILP   

Op zaterdag 12 oktober vindt er een gezellige herfstfair plaats in de sfeervolle omgeving van het kasteel op landgoed De Lathmer, op het terrein van Zozijn in Wilp. Er zijn ongeveer 50 kramen van vele hobbyisten die een grote diversiteit aan koopwaar  aanbieden.
     
                     

 

zondag 13 oktober : DOORN , herfstdag Beukenrode

Herfstfair

13 Oktober 2019 HERFSTFAIR Beukenrode, 10:00 – 17:00 uur

Op de Fair vindt u een keur aan exposanten ( 50-60 ) welke hun kramen gevuld hebben met de mooiste brocante en lifestyle artikelen voor binnen én buiten. Diverse verenigingen op gebied van outdoor, wandelen, jagen en vissen geven demonstraties en informatie en natuurlijk zorgt het Culinaire Team van Jachthuis Beukenrode voor de inwendige mens ! Ook voor de kinderen zijn er volop spannende activiteiten georganiseerd op en rond het terrein. De entree is €2,- (kinderen <12 gratis) en aangelijnde honden zijn natuurlijk van harte welkom.


 

zondag 27 oktober : zeldzaam mooi markt ZUTPHEN  

Zondag 27 oktober 2019 Zeldzaam Mooi Markt in Zutphen van 11:00 tot 17:00 uur

De Laarstraat, uitloper van het centrum van Zutphen, eigenzinnig, creatief en kundig, de perfecte locatie voor drie keer per kalenderjaar een Zeldzaam Mooi Markt. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Met meer dan 50 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!


ZMM_logo_goud_all.jpg

 

 

zaterdag en zondag  2 en 3 november 

Jubileumeditie   : 5e Winterfair!
Op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019 organiseren wij alweer voor het 5e jaar onze Winterfair. Op beide dagen ben je van 10.30 tot 16.00 uur welkom op het terrein van Boerderij én Kasteel Hoekelum in Bennekom.    

Wat kan je verwachten?
- meer dan 100 deelnemers/kraampjes 
- uitgebreid aanbod deelnemers met food- en non-food
- gezellige sfeer op een geweldige locatie
- lekker eetplein met muziek
- leuk kindervermaak
- ontmoet ook de deelnemers in het Kasteel & Koetshuis en vergeet vooral niet
  naar alle authentieke details in het kasteel te kijken!
- gratis entree (parkeren op het parkeerweiland kost € 5,-)


Waar?
Terrein van Boerderij én Kasteel Hoekelum, Edeseweg 122 en 124 in Bennekom.

Wanneer?
Op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019 van 10.30 tot 16.00 uur.

Kosten?

Gratis entree en parkeren op het parkeerweiland kost € 5,-.

Tot dan!
Logo Winterfair 2019.jpg

 

zondag 24 november : zeldzaam mooi markt in APELDOORN  

Zondag 24 november 2019 Zeldzaam Mooi Winter Evenement Zwitsal in Apeldoorn van 11:00 tot 17:00 uur

De zevende editie van Zeldzaam Mooi Winter Evenement vind plaats in een wel heel unieke en bijzondere locatie, namelijk de voormalige Zwitsal fabriekshal in Apeldoorn. Het is een sfeervol evenement met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Tijdens het winter evenement kun je bijzondere cadeautjes kopen voor de feestdagen en kun je genieten van muziek.

Je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt: de Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Met meer dan 75 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers. Juist de niet-alledaagse dingen maken dit winter evenement zo bijzonder. Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken op dit evenement met hele speciale activiteiten, zijn er demonstraties, is er kinderschmink en nog veel meer. Ook kun je genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van een aantal wel heel bijzondere en originele foodtrucks. 

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op het Zeldzaam Mooi Winter Evenement zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

 

 

zondag 8 december : kerstmarkt DIEPENHEIM   

Zoek je de perfecte plek voor originele kerstcadeaus, spullen om je huis nog gezelliger te maken, allerlei lekkernijen en een compleet programma muziek, theater en andere optredens? Kom dan zondag 9 december naar de sfeervolle kerstmarkt in Diepenheim.

Het culturele programma belooft ook veel goeds. Heel de Hof komt samen in Diepenheim, want te gast zijn het jeugdkoor van De Dutch Music Barn uit Markelo, Top.nl uit Goor en de Deldense Kerstmutsen met een verrassend repertoire, de Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim zullen door het Stedeke schallen en misschien vangt u wel een glimp op van de Drie Wijzen en de Kerstman. Voor de allerkleinsten is er een draaimolen en voor durfals staan ook dit jaar de ezeltjes klaar om op te rijden. Tevens zijn deze middag de winkels en galeries geopend. Toegang is gratis.

Geen wonder dus, dat de Diepenheimse kerstmarkt een absolute "must" is geworden. Tot ver buiten de grenzen van de regio is de markt bekend en geliefd omwille van zijn buitengewoon gezellige sfeer. Een dag die mede mogelijk wordt gemaakt door de vele vrijwilligers, zoals de Verkeersregelaars Diepenheim en de Diepenheimse Schutterij, deelnemers en sponsoren!

Parkeren
In Diepenheim zijn er een aantal plaatsen waar u kunt parkeren. Verkeersregelaars verwijzen u naar deze plaatsen.

Tevens zijn alle winkels en galeries open en is er deze dag een Kastelenwandeling waarbij gestart kan worden tussen 10.00 en 13.00 uur in het Ottenhuis tegenover Cultuurcentrum Herberg de Pol, aan de Raadhuisstraat in Diepenheim.


Kerstmarkt Diepenheim

 

 

vrijdag en zaterdag 13 en 14 december : Dickensfair BENNEKOM    

Vrijdag 13 december, 14:00 - 21:00 uur
Zaterdag 14 december, 10:00 - 17:00 uur

Proef de gezellige sfeer!

Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement wordt de Dorpsstraat van Bennekom omgetoverd in Dickensstijl.
Rond de 100 kramen met snuisterijen, aan kerst gerelateerde artikelen en kramen met de lekkerste versnaperingen verhogen de sfeer.
Beleef het zelf!

Muzikaal programma!

Op verschillende plaatsen in het dorp, zowel binnen als buiten, laten muziekgroepjes, koren, solisten, e.a. u genieten van hun zang & muziek.

Logo dickensfairbennekom.nl
 

 

er volgen nog meer markten, zodra deze bekend zijn maken we deze bekend

 

 

 

           

 

 

 

 

© 2017 - 2019 Kadoshop Liselott | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.