Agenda

agenda 2020

 

 

 GEANNULEERD 

ZATERDAG 28 MAART :

De Barn in Barneveld

– BINNENLOCATIE – de Barn is een nieuwe Lifestyle & Woonbeurs. Op 28 maart 2020 zal hij plaatsvinden in de Midden-Nederland Hallen in Barneveld. 

 

                    

APRIL :

GEANNULEERD 

ZONDAG 5 APRIL :

Heerlijkcke markt in DIEPENHEIM

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Op en rondom het plein van Cultuurcentrum Herberg de Pol klinkt gezellige muziek. Struin langs de kraampjes en laat je verrassen door het verkoopwaar. Op deze ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd, met ditmaal dus extra aandacht voor kunst en cultuur. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met diverse stands of trucks met lekkernijen.

Wanneer je uitgewinkeld bent, kan je plaatsnemen in het gezellig café of als het weer het toe laat op het terras van Herberg de Pol.

De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is altijd gratis te bezoeken. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute door de prachtige natuur en langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is.

GEANNULEERD 

Maandag 13 april, (2e paasdag)

Logo Paasfair.jpg

 

Over onze Paasfair
Op 2e Paasdag (maandag 13 april 2020) organiseren wij de Paasfair. Tussen 10.30 en 17.00 uur ben je welkom op het terrein van Boerderij Hoekelum aan de Edeseweg 122 in Bennekom.

Wat ontdek je allemaal?
- Zo'n 100 leuke kraampjes verspreid over het hele terrein
- Een uitgebreid aanbod: shop van food (om mee naar huis te nemen)
  tot beautyproducten en van woondecoratie tot fashion en nog zoveel meer!
- Gezellig eetplein met hapjes, drankjes en natuurlijk passende live muziek
- Leuk kindervermaak
- Op een sfeervolle, bosrijke locatie op Landgoed Hoekelum
- Gratis entree (parkeren op het parkeerweiland voor € 5,-)


Waar
Boerderij Hoekelum, Edeseweg 122 in Bennekom.

Wanneer?
Op maandag 13 april 2020 van 10.30 tot 17.00 uur.

Leuk je te zien tijdens onze Paasfair!

 

ZATERDAG 25 APRIL :  TROTSMARKT BIJ KASTEEL WIJCHEN

Trotsmarkt bij het Kasteel

 

Op zaterdag 25 april is het de tweede keer dat de high-end Trotsmarkt zijn kramen opzet in de Kasteeltuin in Wijchen. Rogier Engels, organisator van de markt: “We zien en horen dat erg veel families en vrienden afspreken op de markt vol mooie duurzame producten. Van delicatessen tot stoere leren armbanden en van tuinplanten tot exclusieve mode en sieraden. Laagdrempelig en vol inspiratie, dat maakt Trots uniek.”

Trots is een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-trade maar wel duurzaam en met een eerlijk verhaal. Picknickkleden en bierbanken bieden de gelegenheid een lekker broodje te eten van lokale ondernemers en een lekker drankje te drinken. Unieke producten in een breed scala en bovendien mooi gepresenteerd. Geen geschreeuw of springkussens maar lekker hoelahoepen of reuze zeepbellen maken.

Informatie

  • Zaterdag 25 April staan de ondernemers vanaf 11 uur voor u klaar.
  • Entree is gratis
  •  

ZONDAG 26 APRIL : MONMARTRE MARKT DOESBURG

 GEANNULEERD 

 

 

Een prachtige Montmarte markt in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd,De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markten leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten …. oftewel JOIE DE VIVRE op de volgende data:

 

MEI :

Zondag 3 mei 2020 Zeldzaam Mooi Markt Valkhofpark in Nijmegen van 11:00 tot 17:00 uur

Op zondag 3 mei is de vierde editie van het Zeldzaam Mooi Evenement in het unieke en bijzondere Valkhofpark in Nijmegen. Het is een sfeervol evenement met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Tijdens het evenement kun je genieten van muziek en een bezoekje brengen aan de Zeldzaam Mooi Markt. Op de wel heel bijzondere markt vind je echt die ene unica. Met meer dan 75 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, bijzondere (woon)accessoires, ambachtelijke lekkernijen, tot tassen, kleding en nog heel veel meer. Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken met een aantal bijzondere kinderactiviteiten. Ook kun je genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van een aantal wel heel bijzondere en originele foodtrucks.

Oh Boy een trio uit Nijmegen bestaande uit zang, gitaar en contrabas verzorgt twee bijzondere optredens op de Zeldzaam Mooi Markt met semi-akoestische, soulfull en jazzy covers van vroeger en nu. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

zondag 10 mei :

LandgoedMarkt Hof te Dieren

LandgoedMarkt Hof te Dieren: Mediterraan genieten op de grootste ommuurde wijngaard van Nederland. Iedere tweede zondag van mei, juni, juli, augustus en september..

Gratis toegang, gratis parkeren en honden aangelijnd toegestaan.

Producten

Markt met Home, Food, Garden en Streekproducten.

Openbaar vervoer

NS intercity station Dieren op 900 meter

Donderdag 21 mei 2020 Zeldzaam Mooi Markt bij NuNu in Schalkhaar van 10:00 tot 17:00

Op Hemelvaartsdag donderdag 21 mei gaan we terug naar waar het allemaal ruim acht jaar geleden begon. Onze eerste Zeldzaam Mooi Markt organiseerden wij in 2012 bij NuNu in Schalkhaar. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 75 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer. Als bezoeker strijk je neer op het gezellige terras van NuNu en wie honger heeft gekregen, kan voor de heerlijkste gerechten terecht op het festivalterrein of in het restaurant van NuNu voor een aangenaam diner.

JUNI :

1 juni

Maandag tweede Pinksterdag 1 juni 2020 Zeldzaam Mooi Evenement Landgoed Klarenbeek van 11:00 tot 17:00 uur

Op maandag tweede Pinksterdag is de derde editie van het Zeldzaam Mooi Evenement op het unieke en bijzondere Landgoed Klarenbeek. Het is een sfeervol evenement waar kunst, cultuur en natuur samenkomen met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Met meer dan 50 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils op het Zeldzaam Mooi Evenement. Van handgemaakte en zelfontworpen illustraties, kunst, bijzondere (woon)accessoires, ambachtelijke lekkernijen, tot tassen, kleding en nog heel veel meer. Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken met een aantal bijzondere kinderactiviteiten, zo zijn er demonstraties megazeepbellen blazen door Frans van de Kamp, is er kinderschmink en zijn er verschillende workshops.

Ook kun je genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van een paar wel heel bijzondere en originele foodtrucks of strijk neer op één van de ontspannen terrassen van het Landgoed Klarenbeek.

Zondag 7 juni 2020 Zeldzaam Mooi Markt Grote Kerkplein in Zwolle van 11:00 tot 17:00 

Op zondag 7 juni is de tweede editie van de Zeldzaam Mooi Markt in Zwolle. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 50 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Zangeres Alissa van Lizzyloop zorgt met haar loopstation voor een spectaculaire one woman show tijdens de Zeldzaam Mooi Markt en kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

13 en 14 juni

Zaterdag 13 juni 2020 en zondag 14 juni 2020 Zeldzaam Mooi Museum Markt in Veldhoven van 11:00 tot 17:00 uur 

Museum ’t Oude Slot in Veldhoven is niet alleen een museum maar ook een educatief centrum en een zeer geliefde trouwlocatie. In de tuin en rond de gracht vindt in het weekend op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni de eerste editie van de Zeldzaam Mooi Museum Markt plaats. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt die ene unica. Met meer dan 75 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer. Ook het Museum 't Oude Slot heeft een eigen bijzondere programmering in het weekend. 

Oh Boy een trio uit Nijmegen bestaande uit zang, gitaar en contrabas verzorgt twee bijzondere optredens op de Zeldzaam Mooi Museum Markt met semi-akoestische, soulfull en jazzy covers van vroeger en nu. Genieten dus!

​zondag 21 juni : Monmartre markt kasteel Doorwerth bij Oosterbeek

Deze zomer kunnen liefhebbers van Frankrijk en kastelen hun hart ophalen op de Montmartre markt die worden gehouden bij kasteel Doorwerth bij Oosterbeek.  Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen en ga op een sfeervol terras zitten om live te luisteren naar heerlijke Franse Chansons et Musette. De kramen bieden een breed aanbod met Frans gerelateerde producten, antiek, veel brocante, kunst, curiosa, boeken en lekkernijen. Oftewel Joie de vivre !

De Montmartre Markt is  gratis te bezoeken van 10.00 – 17.00 uur

zondag 28 juni :  Monmartre markt Doesburg

Voor het 5e seizoen organiseren wij weer  prachtige Montmarte markten in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd,De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markten leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten …. oftewel JOIE DE VIVRE

De markt word georganiseerd tussen 10.00 – 17.00 uur

JULI :

zondag 5 juli : Monmartre markt Cannenburgh Vaassen

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen en ga op een sfeervol terras zitten om live te luisteren naar heerlijke Franse Chansons et Musette. De kramen bieden een breed aanbod met Frans gerelateerde producten, antiek, veel brocante, kunst, curiosa, boeken en lekkernijen. Oftewel Joie de vivre!

 

augustus :

 

ZONDAG 2 AUGUSTUS 2020 KASTEEL & BROCANTE FAIR OP LANDGOED MIDDACHTEN IN DE STEEG.

 

In het prachtige en lommerrijke parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg(Gld) organiseren wij op zondag 2 augustus een sfeervolle Kasteelfair. De editie van 2019 was een groot succes. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en er zullen ongeveer 50 /60 stands aanwezig zijn. De stands zijn gesitueerd langs de lanen buiten de tuin. De markt is voor iedereen gratis toegangkelijk. Op deze fair is plek voor brocante, antiek, kunst, boeken, live style artikelen, vintage.
Tijdens de markt kunnen ook het kasteel en de tuinen bezocht worden. In de tuinen worden deze dag extra activiteiten georganiseerd rondom de kruidentuin. Vrijwilligers van Middachten zijn aanwezig om toelichting te geven op de 90 verschillende soorten kruiden en laten de bezoekers o.a. proeven, voelen en ruiken. In het kasteel kan deelgenomen worden aan een rondleiding. Doordat kasteel Middachten nooit is verkocht en al 800 jaar familiebezit is, is de inboedel bewaard gebleven. Het is dan ook volledig ingericht met oorspronkelijke meubels en voorwerpen. Dit is uniek in Nederland. Kijk voor het volledige programma op www.middachten.nl

 

 

 

er volgen nog meer markten, zodra deze bekend zijn maken we deze bekend

 

 

 

           

 

 

 

 

© 2017 - 2020 Lampenkappen. Voor een Prachtige Lampenkap Gemaakt met de Hand. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.